en snabbis..

är så vansinnigt trött nu så ska precis till att nanna..
en fruktansvärtlång dag på jobbet...  varmt & kvavt!
har mest sovit sen jag kom hem men det var fan gött..
vaknade kvart i sju i morses o började sju.. tar en stund att gå men jag var på jobbet en minut över så det gick men jag var fan inte pigg.. suck

men vad ska man göra..
ska nanna nu men skriver lite mera nyheter i morron=)



nattinatten!
O&O/illA

tuggummihuve o bajsad på!

solen skiner när man kommer hem från jobbet.. varit duktig o handlat osv osv..
man har ett roligt jobb när man inser att manhar fått bajs på sig.. ett litet stänk bara men fullt tillräckligt för att flippa ur..
" ooooooooooooh fuck.. hell NO! INTE BAJS!" underbart.. alla vart bajsade på och alla vart dumtrött i huvvet!
massa konstiga samtalsämnen med martina o johanna i dag.. har nog aldrig garvat så mycket på betald tid!



Tholle hade skrivit en ny press i dag! jag kan bara sägar: HELL YEAH BABE! jag e med dig hela vägen.. efter sex år tillsammans e du min bästa vän.. och jag till skillnad från andra sk vänner kommer gladeligen att backa upp dig i detta! vilken väg du än tar så finns jag bakom!

ska nog vara redig i dag att sortera min viktiga papper.. borde bara bli lite svalare först! så man orkar tänka..
fatta att man ska ge rätt mediciner i denna värme.. att inte ngt har gått fel (peppar peppar) än är ett under!
man e ju så slut i huvet när man kommer hem att man bara vill dö..
inte nog med att man spenderar första halvtimmen med att gå runt hemma med mjukisbullen under armen o surar i 20 till 30 min bara för att man har betalt för att vara trevlig åtta timmar om dagen... sen känns oftast livet lite lättare!

jag har även efter lördagens samtal med vissa.. iofs i fyllan men men... kommit på att jag nog inte var så jävla viktig för dig.. och som Kaj pollack hade sagt.. :din förlust!
(tack för boken broster)
jag är bara glad att jag vet idag o inte senare vem du egentligen är.. resten kan kvitta mig men att du gjorde detta var väl bara bra.. sitt i din etta  på nåder för du inte kan fixa att betala räkningar ens.. sup sönder ditt liv och förstör ditt umgänge... tillslut kommer inte ngn vilja ta i dig med tång! haha underbart!
jag kan flytta när jag vill o vart!  my fucking life men jag vill se er fall först! hoho!
jag klarar mig faktiskt utan! kan andas själv o  så! jävligt trökigt bara på en sådan vänskap men men...

nä ska ta en dush till nu sen dra till tholle o spela skippo!
hoho med grisen.. ajaj.. kommer förlora stort!

O&O/illA

jag är inte bara snygg! jag är smart oxå! sörru!!!

fy fan vilken helg!
trodde inte att jag skulle komma hem i lördags efter alla bravader..
hela kvällen var upp och ner men roligt hade vi iaf!
säga vad man vill om miss mess o föken decibel o deras bravader men hur det än slutar så gör vi det med stil iaf!
sen om det handlar om att på ett finurligt sätt att smita ur en raggarbil på crusingen eller att slutligen gå hem i struplesten för att man vägrar tigga hemkärning av idiot karlar.. hoho stiliga och stolta för fan!

kvällen börjdehos jossan med uppfrächning och brudsaker... sprang runt med papiljotter i håret o slogs om helkroppsspegeln .. tillslut var var vi äntligen packade o klara!!!

drog till bobban för att påbörja kvällen! där var han och jimmy.. något för nycktra men det släppta snart.. sen kom hjoborna.. mycket trevligt folkslag! hade träffat linus o mattias innan på tågen hem från wcr.. hoho..
frida var sötare än vad hon visat på bild och väldigt väldigt trevlig.. jossan fick en ny kompis med glugg.. fick en ide om att klämma in en femma melllan mina framtänder så jag ock fick glugg men men ..
väldigt trevligt iaf.. avsvalning framför öppen frys mm..
skulle senare leta upp fridas bil som mattias drog med för att hämta ngn men kom inte tillbaka så vi drog ner till ströget för att kika läget o köpa korv.. vilken jävla kväll.. var vi hittade bilen o så vet jag faktiskt inte.. ett litet blurr där men men...






en bil med massa folki iaf till lillemor o KV..  mycke folk där med... träffade elin som inte har sett på säker tre fyra år!
jossan tryckte igenom sin piercing och lär ha ångrat detta dagen efter!
drog en sväng men frida o hennes bil.. hjopojkarna och ngr fler men drog mig till undanflyckt när ngn brud bestämde sig för att det var mordernt att bli slickad i brygga i en fullsatt bil.. orka... tog till flyckten.. mötte min malin vid statoil.. var hem o pinkade o mötte jossan.. drog till raggarkåken med jossan o ngn andreas... men hallo,,, vafan gör vi här,, det är ju bara raggare här juh!
måste kolla lokal tidningen i dag då de tog massa kort på oss..

kände att det var dax att dra hem och gick i bara strumplästen hela vägen hem bland skabbkatten som vi (jag) kastade mina skor efter.. tog depå stopp på gräsmatter mm..
efter många om o men kom ner till ica o lyckats skaka av oss lite könstigt fölk men tillslut så..
träffade lite folk från stan vilket slutade i en lång diskussion som vi inte skulle ha haft.. men nu vet jag iaf lite mer..

aja.. drog hem från ica vid fyra fem tiden o däckade hos tholle...
visst är livet undetbart!
jag kände att jag inte skulle vilja byta mitt liv till ngt annat!!!!!

nä i dag e jag ledig o ska snart iväg o bada med lollo o emma

och för fan! ETT STORT GRATTIS TILL DIG GUMMAN! NÄMLIGEN SÅ ATT JOSSAN FYLLER ÅR IDAG! GRATTIS!

O&O/illA

jag har världens bästa vänner!

ooooh min lollo var här i dag..
efter att hon hade jobbat.. ca 23.. när hon var här messada hon sin underbara pojkvän tomas som köpte med cigg när han skulle hämta henna... till mig... utan att jag visste om det.. helt underbart.. jag trodde att jag skulle börja gråta när jag fick dem.. har inga pengar inte haft på två veckor egentligen och  inga cigg o lön i morron..
fy fan vad underbar du är gumman.. jag älskar dig gumman!
lollan, tholle, julia och offie var här i dag med och det kanske vore bättre om jag hade tagit tag i disken, kattlådan, tvätten som legat på sängen i två veckor eller damsugit eller ngt men men ... det var gött att bara njuta av vilken underbar värld detta är!
hade en skitdag på jobbet.. en lång skitdag! stressade häcken av mig men när jag kom hem undrade jag lite och kom fram till att jag får stå ut ett halvår till men sen kan jag göra vad jag vill.. underbart!

           
jag blir glad bara av att se er era snuttar!!!


känns konstigt att vissa inte går att räkna med längre om man ska hitta på ngt men nu vet jag ju vad som gäller det e klart !

ska bara jobba i morron 7 till 16 sen e jag ledig i tre dagar så då blir det ut på bus igen!
ska kika på gammla bilar och fulla människor med jossan på lördag..crusing..härligt..
funderar på om man ska unna sig en kvällscigg o krypa ner sen men vill verkligen inte för då är denna dagen förbi oxå.. suck .. vill inte jobba i morgon! men man ska väl vara glad att man ar ett jobb iaf.. i samma stad man bor i.. och att man har vänner som man faktiskt kan lita på..

skriver väl enn rad eller två i morron.. om jag inte sover hela dagen...

O&O/illA

en dag skulle det inträffa...

... och i dag är den dagen!
hela livet har vänt!

att som i dag känna att jag har vunnit!
skulle inte villja byta tillbaka någononsin!
vill inte ha tillbaka det jag har mist!

jag får slita som ett djur ett halvår till nu sen har jag två utbildningar jag kan jobba med vart jag än kommer.
både guldsmed och undersköterska och när jag har fått ordning på det är det bara att slänga igång på nästa projekt!
du och jag jossan! vi fixar det lätt.. jag menar.. hur svårt kan det vara att bli bäst igen då??
haha vi tar dem lätt... om några år e de vi som sitter på båten och är bäst! tro mig den dagen kommer jag lovar dig det!
kommer inte att släppa detta..

om det så e det sissta jag har så kommer jag aldrig att släppa min drömmar och jag hoppas att du är likadan!

i går var en tröttsammer dag men lyckades tillslut slita mig upp ur skiten ta en dush och möta upp emma från jobbet utanför tholle för att gå upp tilll julia med hennes egen kisse (Kitty) som dessutom kanske är en han (ironi) hoho men vad gör det då?

senare droga jag på min trogna springare (min finfina biltemacykel) upp till jossan för att hitta alla tre nakna i badet när jag kom.. söta små skrällen! rickard blev lite blyg men det lossnade snart och jag fick goa nakenbilder men tror inte att jag ska lägga upp dem här då det e lite privat.. hoho
sen blev det diskution om vad vi skulle göra när alla hade torkat men kom fram till att det var lika bra att kolla på en film o äta varma mackor ala jossan.. gott sa magen!

kom på natten sen ner till tholle iogen för att se hur det hade gått och insåg att jag inte hade ngr cigg kvar så jag somnade på soffan på hanses mage och myste hela natten!

ganska bra dag iaf igår.. även om man var slö..

ska försöka få tag på lilla mamma nu tror jag allt..

puss o hej leverpastej!

O&O/illA

funderar lite över livet..

sitter justnu medfeber o funderar vad somhar hänt och vadsom väntar..
med en cigg  i munen o solstrålarna som slår ner mellan regnmolnen så har jag bestämt mig för att inte detta ska få ta mig mer.. vad är det för mening? det enda jag kan göra är att tacka och bocka för den tiden som var och jag måste medge att det var underbart! den tid som var iaf..
detta kommer numera inte att vara ett problem för mig iaf.. ni som har satt er i denna del av livet och ni som stör er.. jag har inte råd att kasta den energin i sjön.. hoppas att det går bra för er..

i går var en trött o sleten dag... men ganska mysig.. jag var omgiven av vänner som är underbara och förhoppningsvis inte kastar skit efter mig en dag;) haha
ska ut nästa helg med jossan på crusingen ska bli roligt som skam... detta sötsnöre vet man aldig vadhon hittar på!



ska bli så skönt att göra ngt annat när jag e klar med skolan sen!
måste komma in i mina gna rutiner igen. det är svårt som fan men måste gå..

är glad att jag har er snuttisar som visade sig vara äkta.. riktigt glad!
hoppas att det aldrig änder ngt som detta igen.. inte med er iaf!



nä nu ska jag plocka lite här hemma o ta en dush!
kan nog behövas efter att spenderat natten på soffan påklädd ! hoho

O&O/illA

(ps: kanske dax att komma på ngt eget bruden??)

haaaaaaaatar detta..

vad ska man göra..kan inte prata eller ngt med någon för allt är bara klet... ja klet.. mitt liv e klet..

varför ska jag plocka upp andras skit..

orkar inte längre.. bry..


detta kan inte fortsätta längre..

kommer att sluta med att allt blir ännu värre..

nu har jag nog tagit in allt som har hänt det sista.. det blir fan aldrig bra.. ska man behöva flytta igen??

orkar fan inte med detta en gång till .. ska de vara lika som med mörsil/mattmar så skiter jag i detta helt.

börjar ha mer o mer förståelse för solk som sitter i bur nu mera..


None

vad är det med folk överlag i falköing att de är toltalt känsloförstoppade o senare kommer allt men då har de oftast tagit en sväng bakom ryggen på en.. jag hatar detta.. skiter totalt ifall jag gör bort mig nu.. har inget kvar nu..


vad fattas i min tillvaro då?

en vettig karl som kanske kunde backa upp mig och kanske ett par riktiga vänner..

att tro på människans godhet funkar inte längre.. från och med nu är alla människor fittor fram tills de har bevisat motsatsen...

orkar inte med att alla ska kolla upp en och ha fullständig kolla på allt man gör.. skulle fan inte förvåna mig ifall du har kollat min mobil oxå! när jag sov igår och i dag när jag frågade om det var ngt så sa du att det inte var ngt..  jag kommer inte ens att fråga dig..
vad har jag gjort fel... pika mig för fan inte.. detvar du som hade sex år på dig.. eller ja ... jag som hade sex år på mig att fatta vem du va tydligen... kom i håg att detta inte är mitt fel! detta kan du ju ta med din sk bästa vän..

letar fan inte efter ngt bara så alla vet nu!
jag vill inte ha ngn!
jag ska fan gå i kloster så slipper ni lägga tid på det!

orka att bry mig om er just nu.. att överleva dagen är mitt mål!


Just like an arrow through my heart!

det e fan så!när man tror att man har kännt en människa så länge.. ja sex år ganska exakt!
jag trodde aldrig att du skulle vara den som baktalade mig o hög migi ryggen men jag har ju tydligen haft fel!
jag lade mitt liv i dina händer och det skulle jag ju tydligen inte ha gjort..

det ända jag ber dig om är att prata med mig och förklara!
jag kommer nog inte att förlåta dig på stubben men jag vill veta och du är fan skyldig mig och tholle detta.. framför allt tholle!

du var den sissta jag trodde detta om... du har altid fallit väl i min mun och jag kan för allt i min värld inte förstå vad jag kan ha gjort dig! alla de andra kan jag fatta.. det är skadade egon mm men du!

jag fattar inte..
känner verkligen inte att jag har mycket kvar här men det värmde i dag när både emma o koffe var här .. det e fan underbart att jag har er men jag vet inte om det räcker.. jo offie o jossan e oxå praktiskt taget familj men jag kan inte lägga över detta på er..



jag går under för mattan under mina fötter blev bortdragen utan en förvarning... jag miste allt på en gång!
allt gick kanon och nu är allt borta. jag kommer att vara bitter över detta länge men jag tror jag mest vill veta vad jag har gjort dig!
ska bara ställa mig upp igen och orka försvara mig en gång till.. jag vet inte men det känns som jag går bet snart! kommer att dra min knän blodiga snart!
men en dag kommer när ni är som lyckligast! då! då jävlar ska jag rycka mattan under er! alla har en akilleshäl. alla har vi våra demoner! kom för fan ihåg detta!

jag hoppas att världen inte går under i morron för jag vill de detta med egna ögon!
kom ihåg bara... jag har numera (tack vare er) inget att förlora! jag kan göra vad fan som helst nu!

Over & Out/illA

LEDIGT I DAG!

och i morron!
underbart!

sitter hemma nu efter att fikat med lite folk som kändeshelt underbart även om man var sleten o ofräch som fan men den bjuder jag på!
jag är iaf snögg!
ska ut i kväll med jossan o kanske annat folk men det får vi se i kväll... måste ju hitta på ngt nu när man faktiskt är ledig ett par helger på raken!
fan vad underbar dag.. köpte en mysklänning på rean i dag och ska städa lite här hemma o mysa lite innan utgången.. höra med jossan om hon vill äta ihop idag oxå kanske..

kollade på mitt schema införnästa vecka och insåg att jag har fått en massa skitturer som jag inte kan eller vill men jag har insett att jag har lessnat som fan på hemtjänsten och måste byta jobb snart.. börjar jag som pers.ass så går ju lönen upp och jag kanske har råd att köpa en tattoomaskin snart!


önskar att jag oxå hade semester men kanske nästa år eller året efter.. vill bara jobba nu o tjäna lite pengar att spendera men det lär ju aldrig hända men men...
man kan ju alltid önska!



fy fan vad livet kan vara jobbigt ibland.. fattar inte vad som händer runt mig just nu över huvetaget..
så trött på idioter och orkar inte flytta just nu..
fan att fittan skulle bestämma sig för att stanna i min stad!
hatar att hon lever över huvudtaget.
för min del får hon gärna gå och dö.. det skulle ju inte skada..
det enda hon ska veta är att hon alltid har stått i min skugga och tagit mina rester med hull o hår..



jag hoppas att jag aldrig mer hittar en sån billig människa igen.. aldrig mer att jag vill ha sånt i mitt liv igen!
idiottag!

en dag när du är somlyckligast så ska jag komma och göra allt i min makt för att förstöra allt för dig..
jag kan tänka mig att offra min egen lycka för att se dig bli lika ruinerad på dinn kännslor som jag blev din lilla...
 jag hoppas den dagen kommer snart och att du går under då!
tillbaka till dina äckliga pundarpolare kan du dra och stanna där!


jaja nu ska jag städa lite och mysa.. underbart!

O&O/illA

onsdag i morron... fuck!

då kommer mähät tillbaka till stan!
kul! *ironi*
då var det daxigen.. trodde man skulle slippa skiten nu när den slutade skolan men så är ju livet nyckfullt oxå!
skit samma.. jag vinner iaf!

har i dag varit i mariestad o hälsat på min guddotter och hennes familj.
hennes pappa micke har fyllt år i helgen så¨det blev tårta o rejjor!
varit skönt att vara ledig!
kommit hem precis o ska väl snart nanna men får se hur det går med detta..



färgade håret igår och glömmde av tiden vilket resulteradei att jag i dag har såri hårbotten!
surt sa räven!
sved som fan att tvätta håret i dag men de läker nog snart!!
är man blond så e man...

sitter o kikar på ngn kass frankenstein-film o hoppas på att bli trött nu!

sov gott folket!

O&O/illA

äntligen en ledig dag!

har inte  gjort så mycket idag men det var fan gött det med!
har suttit hos jossan hela kvällen och snackat om allt mellan himmel och jord.
karlar och jobb... det enda som vi har tid med i våra liv.
kollat  på lite smöriga highschool-filmer och undrat lite vad som hände med pojkarna i de filmerna togvägen egentligen??
varför ska alla karlar man klickar med vara udda eller svin?
de är antingen ngtsom integår att ändra på eller så e de helt enkelt en jövla kuk-ägare men har fått tag på!
vad är det man gör fel? varför lär man sig inte att leva med det eller nöjjer sig med ngt som kanske inte är så spännande men kanske håller hela livet???

sitter o kollar på taskiga am-mitt-i-natten-humor och undrar vad jag ska hitta på i helgen..
är faktiskt ledig ett par helger i rad nu..
skulle vilja hitta på något men samtidigt skulle jag bara vilja vara hemma och tulta i mjukisbyxor och utan tutt.kassen.
vore gott att bara vara hemma men kan inte göra det nu för tiden.. är inte van att vara ledig så mycket efter vårens helvete och jag vet att det kommer att bli likadant till hösten..
fan där fick man för att min vill vara ducktig och inte ta ngr lån.. höhö.. bara jobbar när jag inte pluggar eller sover..
ett under att inte fler vänner har lessnat.. har aldrig tid med ngt längre känns det som.



undarar när det ska sluta finnas så mycke kännslor för ett ex?
han har varit mitt allt och min familj i sex år och nu finns det inte längre.. eller jo.. men aldrig på samma sätt och jag kan inte böja mig och gå tillbaka för det skulle vara att svika mig själv.
skulle inte bli lycklig för det.
just nu får det bara ta tid.
jag kommer aldrig att svika honom eller aldrig sluta finnas där för honom!
han är min bästa vän och familj,
lite rädd för att gå vidare ... eller  ja.. att han oxå ska gå vidare med sitt liv... kommer ju att hända men det kommer oxå att vara tuft att se honom med en annan..
många tycker nog att jag borde sluta gnälla men det var inte på grund utav oss som det tog slut.. allt runt omkring funkade inte..
men så e väl livet antar jag ..

nepp nu ska jag mysa ner mig i soffan o bara njuta av att vara ledig i morron;)
pössen o natten!

O&O/illA

bara jobbat sen wcr!

är ledig lite nu i början av denna veckan men kanske de behöver mig iaf o då e de  bara att gå o jobba!
vill inte det.

att flrstå sig på karlar är otrologt knepigt vad jag har sett iaf...
först e man deras värld men efter ett tag är man knappt vatten värd.
jag söger inte att qinnfolk är mycket bättre men de förstår man ju sig oftast på.
att pojkar aldrig  kan växa upp och förstå att det underlättar om de säger vad det är på en gång.

jobbade kvällen idag och sista besöket var hos en dam med ms. hennes man har tagit hand om allt innanoch nu när han börjar närma sig 90 då e de lite jobbigt för honom att orka med allt men är alltid med o kollar så allt går rätt till med henne o så.
det är  fan riktig kärlek mellan dem. skulle den ena gå bort skulle den andra gå stax efter.
helt otroligt hur mycke kärlek det kan finnas mellan två människor.
det syns på mils avstånd på dessa två.. de kan nog aldrig ha bråkat om ngt.
så vill jag ha det när jag blir gamma!



men det kommer väl sluta med att jag dör ensammen i min lägenhet av alkoholförgiftning och min katt kommer att ätaav mitt lik eller ngt.
kan för tillfället inte tänka mig ett förhållande och än midre ett familjeliv..  otroligt..
men jag vill inte dö ensammen.
jag vill ha ett hus med trädgård i gammlastan och sitta under mitt äppelträd en varmsommar em och dricka kokkaffe med min gubbe och äte hembakade kolakakor, 
 
men men man kan ju drömma iaf=)

puss o hej!

O&O/illA

RSS 2.0